SÅLD

Tomt 1 till salu i Hensvik.  2 223 Kvm.

​I gemytliga Hensvik 2 km från Herräng har vi 2 tomter till salu med kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomtgräns, där VA-avgiften redan är betald. Fiber finns klart i området om man vill ansluta sig. Enligt detaljplanen får man uppföra ett 1½-plans bostadshus upp till 120 kvm bruttoarea, alternativt ett enplanshus på upp till 160 kvm bruttoarea, samt ett tillhörande uthus på max 60 kvm. Sjön Blåkaren ligger i närområdet. Fina klippbad vid havet finns på cykelavstånd i Korgil och till Uddhamns badplats i Herräng tar det 7 minuter med cykel. För den som önskar båtplats kan det finnas ett flertal båtplatser/hamnar att välja mellan bl.a. Herrängs Marina samt ett flertal mindre hamnar. I Herräng finns restaurang och mataffär, det är ca 10 km till Hallstavik som har den mesta servicen som bank, affärer, vårdcentral och skola. Busshållplats finns vid infarten till Nylandets väg, där SL bussen tar dig till Hallstavik, Norrtälje och Stockholm. Kontakta oss för visning eller prisuppgift.

SÅLD

Tomt 2 till salu i Hensvik. 2 2643 Kvm.

​I gemytliga Hensvik 2 km från Herräng har vi 2 tomter till salu med kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomtgräns, där VA-avgiften redan är betald. Fiber finns klart i området om man vill ansluta sig. Enligt detaljplanen får man uppföra ett 1½-plans bostadshus upp till 120 kvm bruttoarea, alternativt ett enplanshus på upp till 160 kvm bruttoarea, samt ett tillhörande uthus på max 60 kvm. Sjön Blåkaren ligger i närområdet. Fina klippbad vid havet finns på cykelavstånd i Korgil och till Uddhamns badplats i Herräng tar det 7 minuter med cykel. För den som önskar båtplats kan det finnas ett flertal båtplatser/hamnar att välja mellan bl.a. Herrängs Marina samt ett flertal mindre hamnar. I Herräng finns restaurang och mataffär, det är ca 10 km till Hallstavik som har den mesta servicen som bank, affärer, vårdcentral och skola. Busshållplats finns vid infarten till Nylandets väg, där SL bussen tar dig till Hallstavik, Norrtälje och Stockholm. (Grund finns färdigbyggd). Kontakta oss för visning eller prisuppgift.

SÅLD

Tomt till salu i Uppsala Burvik precis bredvid golfbanan.

​Tomt till salu i Uppsala Burvik precis bredvid golfbanan. Tomten ligger på Knutbyvägen/Norrsjövägen i Knutby och har en härlig utsikt och bra läge. Bygglov finns på 178 Kvm. Det går även att bygga en källare under huset. Det är även möjligt att även bygga ett uthus eller ett Attefalls hus om man söker bygglov för dessa. Burvik är ett unikt område där bostäder, golf och Roslagsnatur möts. Om golf är en stor del av fritiden så erbjudes här mycket goda förutsättningar. Hjärtat i Burvik är en högklassig golfanläggning för alla kategorier av golfare. Cykelavstånd till sjön Sottern. Här finns badplats - föreningen har en brygga. Möjlighet till båt. Fina skogspromenads spår, goda svamp och bärmarker. Vintertid skidspår. Cirka en timme från Stockholm, lite mer än en halvtimme från Uppsala, Arlanda och Norrtälje har vi nöjet att erbjuda detta boende utöver det vanliga i nära anslutning till golfbanan. Kontakta oss för visning eller prisuppgift.

vi planerar att bygga 70 nya moderna HYRESLÄGenheter i alunda - östhammar. i vackra roslagen.

Alunda är en av tätorterna i Östhammars kommun. Alunda ligger mitt emellan Uppsala och Östhammar,

ROSLAGEN: LIVET I SKÄRGÅRDEN

 • Området

  Roslagen är ett kustområde i östra Uppland, norr om Stockholm. Till Roslagen räknas vanligen skärgården utanför Upplands kust samt fastlandet närmast innanför denna, och innefattar därmed både öar och fastland längs Upplands kust. Det finns inga entydiga gränser för Roslagen, som ungefärligen omfattar området från och med Danderyd i söder till och med Östhammar i norr.

 • Östhammar Kommun

  Östhammars Kommun är ett levande och växande område i Roslagen. Här finner du allt du kan önska dig och du lever i nära kontakt med hav och vacker skärgårdsnatur.

 • Historia

  Av det äldsta Östhammar vid Gammelbyn finns i dag inga synliga spår. Efter att ha flyttats till Öregrund 1491 nygrundades Östhammar 1521 på sin nuvarande plats,

   

   

Östhammar